Wanderlust

Ik heb vandaag vliegtickets gekocht van geld dat ik eigenlijk niet had. Gevalletje van ernstige wanderlust, wat onderhand wel chronisch te noemen is. Nu zit ik dus met een nog meer gekrompen bankrekening, maar ben wel anderhalve week zon rijker. En je weet wat ze zeggen: geld maakt niet gelukkig. Daar ben ik het dus helemaal mee eens. Wat me op het volgende onderwerp brengt: waarom had ik dat geld dan niet?

Today I bought flight tickets with money I actually didn’t really had. Call it a serious case of chronic wanderlust. So now my bank account is shrinking more and more, but I’m a week and a half of sun richer. And you know what they say: money can’t buy you happiness. I totally agree, which brings me to the following: why did I not have that money? 

WanderlustNou, als er iets is wat ik de afgelopen jaren wel geleerd heb, is het wel dat je altijd je geluk voorop moet zetten. En aangezien ik in mijn vorige functie zó ongelukkig was (denk Grumpy Cat en vertienvoudig dat), was het voor mij vrij snel duidelijk dat het op z’n zachtst gezegd niet zo’n goed idee was om te blijven hangen in de negatieve omgeving waarin ik werkte. Ik besloot om te gaan doen waar ik van allermeest van hou en hoewel dat professioneel gezien dus nog niet zo erg lukt (hence de geringe fondsen), laat ik mij er niet van weerhouden om een ander verlangen tijdelijk te stillen. Als ik dan thuiszit, dan maar liever in een ander land waar nog iets te ontdekken valt.

Well, if there’s something that I’ve learned over the last few years, it’s that you always have to put you own happiness first. And considering how unhappy I was in my last job (think Grumpy Cat times ten), it was pretty clear to me that it wasn’t such a good idea to stick around a negative environment that I had there. So I decided tot do what I love most and, although professionally it’s not really working out the way I want it to (hence the small funds), I won’t let that stop me from stilling another desired, even if it’s only temporarily. If I’m gonna be sitting around the house all day, I’d rather do that in a different country where I can discover new things.

Mijn freestyle-reis naar Barcelona deze zomer deed een verlangen in mijn ontwaken: ik wil de wereld zien! Een verlangen dat altijd al diep in mij zat, maar niet genoeg geprikkeld werd omdat ik zelf nooit de kans heb gehad om veel te reizen. Nu ik alle tijd heb, ga ik daar verandering in brengen. Geld of geen geld.

My freestyle trip to Barcelona this summer awakened a desire inside of me: I want to see the world! A desire that has always been deep inside of me, but wasn’t triggered enough because I never really had the chance to do a lot of traveling. Now that I have all the time in the world, I’m going to change that. Money or no money.

Ditmaal leiden mijn plannen mij naar Spanje, Marokko en Portugal. Wie mij kent weet precies waarom, voor wie dit nog meer leest: Spanje is altijd mijn grote liefde geweest, naar Marokko heb ik altijd al eens heen gewild en Portugal staat sinds nog niet zo heel erg lang ook erg hoog op mijn lijstje. Eigenlijk heel Zuid-Europa wel, dus Italië volgt snel. Tenminste, als het weer zich ervoor leent. Want zon en zee, daar ligt mijn hart. Sorry Nederland. Ik wil leren surfen. In de zon. Niet in de kou.

This time, my travels will lead me to Spain, Morocco and Portugal. Anyone who knows me, knows exactly why. For whoever else is reading this: Spain had always been my first love, I’ve always wanted to go to Morocco and Portugal has quite recently moved to the top of my list. All of the south of Europe, really, so Italy will be next soon, At least when the weather’s right for it. Because the sun and the ocean, that’s where my heart is. I’m sorry Holland. I want to learn how to surf. In the sun. Not the cold. 

Liefs Claudia

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s